joi, 12 iulie 2012

Capcana pastilelor de slabit

Visul oricarei femei este de a avea silueta mult visata. Orice femeie a incercat macar o data in viata sa tina o dieta, unele reusind sa slabeasca iar altele pierzand lupta cu kilogramele fie din cauza nerespectarii dietei stricte sau pur si simplu nu au avut suficienta vointa si au renuntat foarte repede.
Sunt unele cazuri cand reusim sa slabim dar cu timpul, revenind la vechile obiceiuri si la micile placeri sa acumulam mai multe kilograme decat am avut inainte sa slabim.
Aproape toate femeile fac din acest subiect o tragedie unele chiar ajungand la depresie,complexe pe care doar ele le vad,iar de aici se poate ajunge foarte usor la anorexie sau bulimie,boli, care le intalnim in cele mai multe cazuri la adolescenti.
Exista femei care sunt in stare de orice ca sa slabeasca platind cu pretul sanatatii.
Cred ca stiti faimoasele reclame la pastilele de slabit care promit o pierdere spectuaculoasa de kilograme intr-un timp foarte scurt si fara vreo dieta sau sport iar noi cadem in aceasta capcana orbite de efectul promis nestiind cat de daunatoare pot fi si cate chimicale contin acestea
Multe suplimente care promit eliminarea kilogramelor in timp record au nenumarate efecte secundare cum ar fi: dereglarea metabolismului ,simptome de oboseala ,irascibilitate,cresterea tensiunii arteriale si chiar dependenta.
Aceste pastille nu fac altceva decat sa ne puna sanatatea si chiar viata in pericol,neajungand la nici un rezultat bun, si chiar in cazul unui asemenea efect in timp record, ne vom alege cu vergeturi, piele lasata si probabil mai multe kilograme in plus dupa oprirea tratamentului.
Opteaza pentru un stil sanatos
Cel mai inteligent mod de a slabi recomandat de doctori si nutritionisti este prin mult sport si o dieta echilibrata renuntand la alimentele nesanatoase. Acesta este modul cel mai sigur si mai sanatos mod de a slabi iar cu un pic de incredere in tine si vointa vei reusi cu siguranta sa ajungi la silueta mult visata si cel mai important lucru te vei simti plin de energie,de viata si cu mai multa incredere in tine

Un comentariu:

  1. Intr-adevar foarte multe produse sunt indoielnice , dar exista si produse bune facute din plante. Important e sa citesti bine eticheta!

    RăspundețiȘtergere