sâmbătă, 23 mai 2009

Slabiti prin vibromasaj


In ultimul timp au aparut pe piata o multime de centuri care functioneaza pe acelasi principiu :vibromasaj . De la centuri foarte ieftine cu vibratii usoare de relaxare la cele mai sofisticate cu mai multe programe si trepte de intensitate in functie de pregatirea fizica a fiecaruia dintre noi , combinand mai multe tehnici de masaj .
Dupa ce am testat cateva modele , printre care si Vibra Tone sau modelele clasice de Vibroshape m-am oprit in final la centura Vibro shape Profesional Slimming, un produs marca Igia .
Este foarte interesanta si prin modulele care le are incorporate iti ofera o multime de altenative de masaj . Mai mult decat atat prin modulul temperatura indiferent de tipul de masaj ales sau de intensitate ajuta orgamismul sa elimine toxinele acumulate ;aceasta optiune nu am mai regasit-o la nici un alt model .
Cu cat suportati un masaj mai profund cu atat rezultatul este mai bun .
Pot spune ca este intr-adevar un mod placut de a te relaxa si de a slabi .
Poti sta linistit in fata calculatorului sau la tv , iti selectezi programul si intensitatea dorita si ... te relaxezi...
Voi atasa mai jos cateva filmulete culese de pe internet cu centuri similare ,care au la baza acelasi principiu ( mentionez totusi ca nici unul din modelel prezenate nu are modulul Caldura )







Daca te-ai hotarat sa achizitionezi Vibro Shape Profesional Slimming Belt o poti face aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu