luni, 13 aprilie 2009

Ab-gymnic -slabire si remodelare corporala prin electrostimulare

Prin electrostimulare se poate slabi usor si fara efort fizic . In functie de surplusul de grasime sau de gradul de celulita puteti da jos intre 4-10 cm in circumferinta. Daca sunteti o persoana cu o greutate mai mare de 80 kg puteti da pana la 10-15 cm in circumferinta abdomenului si pana la 5-7 cm la brate!
Exista saloane de infrumusetare care sunt dotate cu aparate de electrostimulare performante dar preturile sunt destul de costisitoare .
Ab-gymnic poate fi folosit oricand si aproape oriunde , fiind complet portabil. Slabiti exact in zonele in care aveti nevoie .Daca urmati o dieta de slabire este bine sa combinati cu gimnastica pasiva ( asta daca nu preferati sa faceti fitness sau aerobic ) si ca pielea sa ramana fina si muschii fermi .
Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera acest tip de gimnastica : reda fermitatea muschilor, elimina celulita, stratul adipos se micsoreaza, pielea isi recapa elasticitatea si aspectul sanatos iar circulatia sanguina se imbunatateste vizibil.Daca doriti sa achizitionati un astfel de aparat o puteti face aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu