luni, 26 ianuarie 2009

Dieta pentru schimbarea metabolismului


Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este eficienta. In acest timp veti slabi intre 10 -20 kg.
Schimbarea metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani
Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.

Recomandari:

* - Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.

* - Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.

* - Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile vizitele sau musafirii.

* - Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.

* - Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.

* - Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

* - Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

* - Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe fructe.

Ziua 1

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

• - cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 2

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

• - cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 3

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

• - cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

Ziua 4

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

• cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

Ziua 5

• - mic-dejun: 1 morcov mare ras

• - pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

• - cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa

Ziua 6

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

• - cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 7

• - mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar

• - pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)

• - cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

Ziua 8

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

• - cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 9

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

• - cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie



Ziua 10

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

• - cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

Ziua 11

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• - pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

• - cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

Ziua 12

• - mic-dejun: 1 morcov mare ras

• - pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

• - cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa

Ziua 13

• - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

• - cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu