Cu aceasta dieta slabesti 2 kg in 4 zile .
Ingredinente:
- 2 portocale
- 200 g varza acra
- 0 lingura ulei
- sare, piper
Preparare:
Portocalele se curata de coaja, se desfac si se taie bucatele. Varza acra se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigae si se adauga varza lasandu-se sa se caleasca putin. Se adauga portocalele si 75 ml de apa. Se lasa sa fiarba 10 minute si se condimenteaza. Enzimele din portocale impreuna cu vitamina C continuta in varza acra formeaza o echipa imbatabila de ardere a grasimilor .
Ingredinete:
- 125 g file de porc
- o lingurita de ulei
- o jumatate de ceapa
- un catel de usturoi
- sare , piper, scortisoara, cimbru
-150 g rosii
- jumatate de lingurita de unt
- o portocala
Preparare:
Carnea se taie felii si se prajeste in ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se scoate din tigae .Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc putin. Se adauga un praf de scortisoara, cimbru si rosiile taiate foarte marunt. Se toarna 100 ml apa si se lasa sa fiarba 7 minute. Se ia de pe foc, se pune carnea in sos si se lasa 20 de minute. Portocala se curata si se taie in bucati mici, se caleste separat in unt si se adauga carnii. Poate fi consumat cu 50 g orez fiert.
Ingrediente :
- 150 g piept de pui
- 100 g orez
- sare, piper
- 2 lingurite de ulei
-75 g smantana
- un ardei gras
- o ceapa mica
Preparare:
Orezul se fierbe in apa cu putina sare si se caleste. Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste la foc mic in ulei. Ceapa se curata si se taie marunt. Se caleste cu pieptul de pui , apoi se adauga ardeiul gras spalat, curatat si taiat bucatele. La final se aduga smantana, se sareaza se pipereaza si se mananca cu orezul fiert si doua portocale de marime medie .
Ingrediente :
- 4 potocale
- 2 mere
- 0 banana
- un kiwi
- sare de lamaie
Preparare :
Fructele se curata si se taie cubulete. Se pun intr-un bol, iar deasupra se presara putina sare de lamaie.
Portocalele sunt bogate in vitamine (A, B, C) si minerale ( calciu , sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf si clor). Continutul lor de fibre este de 0,3%, iar cel de fier de 0,3 mg la 100g. Portocalele sunt usor de digerat- zaharul pe care il contin este imediat absorbit in sange si transformat in energie. Stimuleaza fluxul sucurilor digestive si echilibreaza dezvoltarea bacteriilor din intestin . Se crede chiar ca portocalele ar creste longevitatea .
- Hidrateaza intens organismul;
- au o actiune diuretica;
- funizeaza minerale esentialepentru ca oasele sa fie puternice;
- datorita materiei fibroase pe care o contin, au efect laxativ;
- au o actiune tonica asupra corpului;
- elimina eficient toxinele din organism
Preluat din "Libertatea pentru femei "
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu