miercuri, 17 iunie 2009

Sistem de epilare cu microcristale


Tocmai am descoperit un nou sistem de epilare . Personal credeam ca le incercasem pe toate pana acum cateva zile . Sistemul se numeste Sundepil , cine urmareste emisiunile de teleshoping probabil stie despre ce este vorba .

Acest sistem foloseste niste folii cu microcristale care se lipesc pe un suport si apoi prin miscari usoare , rotative indepartezi parul de pe orice parte a corpului .Pt zonele sensibile exista un suport mai mic pt usurinta executiei .
Personal gasesc acest sistem demn de luat in seama mai ales ca dupa epilare pielea ramane perfect neteda si lucioasa , pt ca aceste microcristale ajuta si la exfoliere si la circulatia sangelui .
Indiferent daca obisnuim sa ne epilam cu ceara , epilator electric , etc totdeauna raman mici fire care fie se rup sau nu au fost suficient de mari sa fie extrase iar pielea nu este perfect neteda si fina .Si in accest caz putem folosi pt finisare sistemul Sundepil .
Mi se pare deasemenea deosebit de util in calatorii sau in vacanta .
Astept cu mult interes parerile si impresiile voastre despre acest produs .
Am postat mai jos si filmuletul demonstrativ pt acest epilator , daca ii pot spune asa


6 comentarii:

  1. am primit si eu acum cadou acest produs... la o comanda... si l-am utilizat..este magnific..dar de unde cumparam rezerve..si mai important? parul creste mai des? sau .. nu inteleg procesul foarte bine.. si pe net nu apare mai nnimic despre...
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit si folosc acest produs si este foarte bun! Am folosit pana acum de 5 ori. Precizez ca inainte foloseam lama. La mine dupa 3 utilizari parul a inceput sa creasca mai rar. Ca sa va puteti face o parere inainte trebuia sa ma epilez odata la 4 zile acum am ajuns la 8 zile. Este un produs foarte bun! Pe langa ca este ieftin este si foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. se foloseste cu crema depilatoare?

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde se poate cumpare si oare la ce preti este? Imi trebuie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Incearca aici:
    http://www.pretulverde.ro/produse/226-ingrijire-personala/303-epilatoare-si-pensete/369-sundepil-epilator-cu-microcristale-.html
    Pretul este 10 lei !

    RăspundețiȘtergere
  6. dar de unde cumparam rezerve?

    RăspundețiȘtergere