vineri, 5 septembrie 2008

Pantaloni Sauna si Sauna Pro 3 -slabesti usor si fara efort




Un produs inovator si aproape perfect, as putea spune , pentru noi femeile .

Sauna Pants sunt ideali deoarece lucreaza toate zonele problematice in acelasi timp si nu trebuie sa te mai chinui cu o centura pe care o tot fixezi pe diferite parti ;mai mult decat atat sauna ajuta la elimini apa din tesuturi si implicit celulita .

Apoi sunt si foarte usor de folosit :ii pui pe tine iti reglezi tempertura si timpul cat vrei sa lucreze si te relaxezi ; dupa o zi de munca obositoare sunt excelenti !




Un alt produs excelent este Sauna Pro 3 ,care este compusa din 3 centuri :una pt abdomen si solduri si doua mai mici pentru brate si picioare.

Este ideala atat pentu barbati cat si pentru femei .

De remarcat ca putem lucra in acelasi timp talia sau soldurile si bratele sau picioarele ,intr-o singura sedinta ,ceea e inseamna mai multa eficienta

Si acum haideti sa spunem adio celulitei si kilogramelor suplimentare si sa trecem la treaba !



3 comentarii:

  1. am vrut sa-mi iau si eu sauna pro3 dar nu am gasit pe nicaieri asa ca mi-am luat pantalonii sauna ; dar ai mei mai au si o functie suplimnetara cu vibratii ; sunt suuuper !ii recomand tuturor atat pt slabire cat si pentru relaxre ; pt cei interesati produsulse numeste Vibrant Sauna Pants; F misto !

    RăspundețiȘtergere
  2. stie cineva pe unde mai mop gasi acesti pantaloni? la cei de la pretulverde.ro nu mai sunt si chiar ii vreau

    RăspundețiȘtergere