vineri, 4 iulie 2008

Inainte de a pleca in concediu ....

Caldura mare, mare , mare ... Nu mai e de stat deloc . La mare, la munte oriunde numai sa ne mai racorim un pic ...dar vai ,in timp ce-mi probez costumele de baie imi dau seama ca ar fi indicat sa mai scap de cateva kg inainte de plecare .Dar totusi timpul e atat de scurt ...dau cateva cautari pe intrenet si-mi fac repede un plan de atac :



-in primul rand reducem semnificativ aportul de alimente ;dar cum vointa mea este posibil sa nu fie suficienta mai aplic si un stimulent :plasturii de slabit -metoda naturala ,fara efecte secundare si consta in diminuarea poftei de mancare ;mai mult decat atat ii pot folosi chiar si pe periada sejurului meu .



-in al doilea rand am nevoie de miscare pt a pastra masa musculara tonifiata si totodata pt a slabi mai repede .Am nevoie de ceva... accelarat si am gasit Butterfly massager super big -excelent pt abdomen ,coapse ,pulpe





iar pt brate m-am oprit tot la un Fluturas -variantanta mai mica ;





Cu un astfel de aparat in 10 mim se obtin 100 de contractii musculare ,ceea ce inseamna ca trebuie sa fie si eficient . Sper sa fiu in forma maxima !
Va doresc si voua un concediu cat mai reusit si sa fiti in forma !

4 comentarii:

  1. Plasturii de slabit i-am probat si eu ;chiar au efect ;si din cate am auzit si fluturasii ar fi super ,dar inca nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum sunt plasturii ,probabil ca sunt buni ,dar fluturasul mare e suuuuper !!! incercati-l ! nu veti regreta

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu recomand cu caldura fluturasii ; in special cei mari ,dau imediat rezultate

    RăspundețiȘtergere
  4. salutare , intr-adevar fluturasii isi fac treaba si nici nu sunt asa scumpi . A incercat cineva sa slabeasca cu platurii ? chiar au efect ?

    RăspundețiȘtergere